میتوانید از رب گوجه جوانه برای تهیه سس گوجهفرنگی استفاده کنید و این فرآیند در واقع بسیار سادهتر از آن چیزی است که فکر میکنید.
از نظر نسبت، برای هر فنجان رب باید آن را با یک فنجان آب متعادل کنید. البته، شما باید این کار را با توجه به دستور پخت خود انجام دهید.
اضافه کردن بیش از حد آب و رب ممکن است در غیر این صورت بر طعم ظرف نهایی تأثیر بگذارد.
سپس باید آن را مزه دار کنید و این کار را می توان با استفاده از مقداری پیاز یا سیر انجام داد و مقداری که احساس می کنید به بقیه سس اضافه می شود.
تعیین اینکه کدام بهتر است البته به دستور پخت شما بستگی دارد.
همانطور که گفته شد، رب گوجه فرنگی دارای طعم غنی تر و غلیظ تری نسبت به سس گوجه فرنگی است ضخیم تر هم هست.
برخلاف سس گوجهفرنگی، رب صرفاً برای افزودن طعم گوجهفرنگی به غذا استفاده نمیشود، بلکه به عنوان یک ماده پایه عمل میکند که طعمهای دستور غذا را تقویت میکند.
استفاده از سس گوجه فرنگی در دستور پختی که نیاز به رب گوجه فرنگی دارد، احتمالاً طعم آن را تغییر می دهد، به خصوص اگر از قبل به یک محصول رب مانند تر آماده نشده باشد.
همانطور که می بینید، در حالی که سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی با استفاده از یک عنصر اصلی درست می شوند، در واقع از بسیاری جهات متفاوت هستند.
در حالی که رب گوجه فرنگی به دلیل طعم تند و غلیظ آن به عنوان یک ماده پایه در بسیاری از غذاها استفاده می شود، سس گوجه فرنگی معمولاً در فرآیند تولید سس های دیگر استفاده می شود یا اغلب به غذاهای ماکارونی و کوفته و غیره اضافه می شود.
بسته به طعمی که می خواهید ایجاد کنید، می توان استفاده از هر دو را در بسیاری از غذاها نیز ترکیب کرد.