خوردن رب گوجه ورامین موجب زخم دهان همسر فوتبالیست معروف شد

رب گوجه ورامین محصولی است که از گوجه فرنگی رسیده (گوجه فرنگی) تهیه می شود.

در طی مراحل آماده سازی، آن را پاک کرده و می جوشانند تا جرم غلیظی به دست آید که میزان ماده خشک در آن حدود 40 درصد است.

طبق GOST، در رب گوجه فرنگی به جز گوجه فرنگی، آب و نمک نباید چیزی وجود داشته باشد.

با وجود فرآیند طولانی جوشیدن، بسیاری از ویتامین ها و ریز عناصر مفید در خمیر باقی می مانند.

دو نوع رب گوجه فرنگی وجود دارد: شور و بدون نمک. بدون نمک معمولاً در شیشه و قوطی بسته بندی می شود و نمک به طور کلی بر حسب وزن در بشکه فروخته می شود.

دانشمندان بارها و بارها خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند و همچنین توانایی محصول را برای جلوگیری از ظهور سرطان پروستات در مردان و در زنان سرطان دهانه رحم ثابت کرده اند.

گوجه فرنگی به لطف رنگدانه لیکوپن دارای خاصیت درمانی است.

تقسیم سلولی متورم را متوقف می کند، از جهش DNA جلوگیری می کند. توده گوجه فرنگی پخته حاوی مقدار زیادی لیکوپن است، بنابراین سالم تر است.

رب

در مقابل، آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد که هنگام پردازش اکسیژن در سلول‌ها ظاهر می‌شوند، مبارزه می‌کنند.

همچنین آنتی اکسیدان ها تاثیر مثبتی بر عملکرد قلب دارند و تا 50 درصد از حملات قلبی پیشگیری می کنند.

خاصیت تغذیه ای رب گوجه فرنگی باعث می شود افراد چاق بتوانند آن را بخورند. اما در انتخاب محصول باید دقت کرد.

پس از همه، آنها آن را به بهترین سنت های مادربزرگ های ما درست می کنند: از پاپریکا، رب گوجه فرنگی انتخاب شده، شکر، نمک و ادویه های معطر.

خوب است همینطور بخورید و به عنوان سس روشن کننده به غذاهای اصلی اضافه کنید.

ترشی رب گوجه فرنگی یکی دیگر از انواع محبوب است.

تصور یک منوی زمستانی یا یک میز سال نو بدون آن غیرممکن است. این پیش غذا به تنهایی بسیار خوب است.

با این حال، سالاد، سوپ، ماکارونی، کاسرول و پای با آن فقط بهتر می شوند.

اگر خانواده شما عاشق رب گوجه فرنگی خانگی هستند، حتماً ذخیره گوجه فرنگی خود را با محصولات گوجه فرنگی پر کنید.

منوی روزانه شما را خوشمزه تر، متنوع تر و جالب تر می کند. و بدن از این ظرافت مفید بهبود می یابد.